Pamięć w ujęciu lingwistycznym. Zagadnienia teoretyczne i metodologiczne, red. nauk. W. Czachur, Warszawa: Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2018, 264 s. - Duda, Beata (Stylistyka, 2019)
Artykuł recenzyjny