Przejdź do banneru
Przejdź do głównej zawartości strony
Przejdź do stopki
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
English
Język Polski
Русский
Čeština
Slovenčina
Serbian
Bulgarian
Українська
Hrvatski
Deutsch
Français (France)
македонски јазик
Belarusian
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
RECENZENCI
ZASADY PUBLIKOWANIA W POSZCZEGÓLNYCH DZIAŁACH
DLA AUTORÓW
INSTRUKCJA DLA AUTORÓW
PROCES RECENZJI
OŚWIADCZENIE AUTORA
KONTROLA ANTYPLAGIATOWA
DLA RECENZENTÓW
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Opublikowane:
2021-06-28
Tom 4 (1995)
Pojetí stylu a stylistiky
MARIE KRČMOVÁ
Inne teksty tego samego autora
Marie Krčmová,
Hoffmannová Jana, Homoláč Jiří, Chvalovská Eliška, Jílková Lucie, Kazderka Petr, Mareš Petr, Mrázková Kamila, Stylistika mluvené a psané češtiny, Praha: Academia, 2016, 510 s.
,
Stylistyka: Tom 26 (2017): Słowo a styl
Marie Krčmová,
Stylová norma
,
Stylistyka: Tom 25 (2016): Gajda i stylistyka
Marie Krčmová,
Jubilující profesor Milan Jelínek
,
Stylistyka: Tom 22 (2013): Styl w kulturze
Marie Krćmova,
Proměny funkcé obecne češtiny při stylizaci textů
,
Stylistyka: Tom 16 (2007): Styl i czas - Style and Time
Marie Krčmová,
Nová média - nové styly?
,
Stylistyka: Tom 11 (2002): Stylistyka a poetyka
Marie Krčmová,
Dialekt jako exponent stylových hodnot komunikátu
,
Stylistyka: Tom 9 (2000): Stylistyka czeska
Marie Krčmová,
Na rozloučenou s prof. dr. Janem Chloupkem, DrSc.
,
Stylistyka: Tom 12 (2003): Wielojęzyczność a styl - Multilingualism and Style
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
PDF (Čeština)
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
KRČMOVÁ, M. (2021). Pojetí stylu a stylistiky.
Stylistyka
,
4
, 263–265. Pobrano z https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/s/article/view/4260
Cited by / Share
PDF Download
Article views
MARIE KRČMOVÁ
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj