Przejdź do banneru
Przejdź do głównej zawartości strony
Przejdź do stopki
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Zaloguj
Registrierung
Zaloguj
Język Polski
Język Polski
Čeština
Français (France)
Italiano
Deutsch
Русский
Slovenčina
Español (España)
English
STRONA GŁÓWNA
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
KODEKS ETYCZNY
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
RECENZENCI
PROCEDURA RECENZJI
REDAKCJA
KONTAKT
Opublikowane:
2016-12-31
Tom 16 (2016)
Recenzje i omówienia
Rajmund Porada
Inne teksty tego samego autora
Piotr Jaskóła, Rajmund Porada,
RECENZJE I OMÓWIENIA
,
Studia Oecumenica: Tom 11 (2011)
Andrzej Anderwald, Rajmund Porada, Józef Urban,
EKUMENICZNE NOWOŚCI WYDAWNICZE
,
Studia Oecumenica: Tom 11 (2011)
Rajmund Porada,
Recenzje i omówienia
,
Studia Oecumenica: Tom 15 (2015)
Rajmund Porada,
Recenzje i omówienia
,
Studia Oecumenica: Tom 14 (2014)
Rajmund Porada,
Informacje o autorach
,
Studia Oecumenica: Tom 19 (2019)
Rajmund Porada,
(Rec.) Jerzy Sojka, Stawanie się wspólnotą. Wieczerza Pańska jako „nota ecclesiae” w publikacjach Światowej Federacji Luterańskiej, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej 2021, 653 s. ISBN 978-83-60273-57-9.
,
Studia Oecumenica: Tom 21 (2021)
Rajmund Porada,
Informacje o autorach
,
Studia Oecumenica: Tom 20 (2020)
Rajmund Porada,
Ekumeniczne nowości wydawnicze
,
Studia Oecumenica: Tom 13 (2013)
Rajmund Porada,
SPIS TREŚCI
,
Studia Oecumenica: Tom 11 (2011)
Rajmund Porada,
Ekumeniczne nowości wydawnicze
,
Studia Oecumenica: Tom 12 (2012)
<<
<
1
2
3
>
>>
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Porada, R. (2016). Recenzje i omówienia.
Studia Oecumenica
,
16
, 483–524. Pobrano z https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/so/article/view/3397
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Rajmund Porada
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj