Przejdź do banneru
Przejdź do głównej zawartości strony
Przejdź do stopki
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
English
Język Polski
Русский
Čeština
Slovenčina
Serbian
Bulgarian
Українська
Hrvatski
Deutsch
Français (France)
македонски јазик
Belarusian
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
RECENZENCI
ZASADY PUBLIKOWANIA W POSZCZEGÓLNYCH DZIAŁACH
DLA AUTORÓW
INSTRUKCJA DLA AUTORÓW
PROCES RECENZJI
OŚWIADCZENIE AUTORA
KONTROLA ANTYPLAGIATOWA
DLA RECENZENTÓW
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Opublikowane:
1998-12-31
Tom 7 (1998)
Vivat profesor Alois Jedlička
Marie Čechová
Inne teksty tego samego autora
Marie Čechová,
Komunikačně-stylový a systémový pohyb v současné češtině
,
Stylistyka: Tom 29 (2020): Styl i religia
Marie Čechová,
Systematizace základních pojmů české funkční stylistiky
,
Stylistyka: Tom 1 (1992): Stylistyka dziś
Marie Ćechova,
Ze sta let ćeske stylistiky
,
Stylistyka: Tom 20 (2011): Integracja w stylistyce - Integration in Stylistics
Marie Čechová,
Některé spolećné funkce věcných stylů
,
Stylistyka: Tom 9 (2000): Stylistyka czeska
Marie Čechová,
Osobní zamyšlení nad životem a dílem profesora Karla Hausenblase
,
Stylistyka: Tom 12 (2003): Wielojęzyczność a styl - Multilingualism and Style
,
Heterogennost a homogennost ve stylové sfére
,
Stylistyka: Tom 8 (1999): Styl i gatunek - Стиль и жанр - Style and Genre
Marie Čechová,
Proměny současných odborných komunikátů
,
Stylistyka: Tom 14 (2005): Stylistyka i Kożyna - Stylistics and Kozhina
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
PDF (Čeština)
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Čechová, M. (1998). Vivat profesor Alois Jedlička.
Stylistyka
,
7
, 399–403. Pobrano z https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/s/article/view/4038
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Marie Čechová
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj