Przejdź do banneru
Przejdź do głównej zawartości strony
Przejdź do stopki
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
English
Język Polski
Русский
Čeština
Slovenčina
Serbian
Bulgarian
Українська
Hrvatski
Deutsch
Français (France)
македонски јазик
Belarusian
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
RECENZENCI
ZASADY PUBLIKOWANIA W POSZCZEGÓLNYCH DZIAŁACH
DLA AUTORÓW
INSTRUKCJA DLA AUTORÓW
PROCES RECENZJI
OŚWIADCZENIE AUTORA
KONTROLA ANTYPLAGIATOWA
DLA RECENZENTÓW
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Opublikowane:
1998-12-31
Tom 7 (1998)
Naučnyj tekst i ego celʹnostʹ
Mariâ P. Kotûrova
Inne teksty tego samego autora
Mariâ P. Kotûrova,
Russkij naučnyj tekst "pod zontikom" kognitivnoj stilistiki
,
Stylistyka: Tom 23 (2014): Dyskurs i styl
Mariâ P. Kotûrova,
Socialʹno-naučnye zadači funkcionalʹnoj stilistiki
,
Stylistyka: Tom 20 (2011): Integracja w stylistyce - Integration in Stylistics
Mariâ P. Kotûrova,
Viktorova E. Û, Vspomogatelʹnaâ sistema diskursa, Saratov: OOO Izdatelʹskij Centr «Nauka», 2015, 404
,
Stylistyka: Tom 26 (2017): Słowo a styl
Mariâ P. Kotûrova,
Plotnostʹ naučnogo teksta i podhody k ee izučeniû
,
Stylistyka: Tom 14 (2005): Stylistyka i Kożyna - Stylistics and Kozhina
Mariâ P. Kotûrova,
Principy funkcionalʹno-stilevogo redaktirovaniâ naučnogo teksta
,
Stylistyka: Tom 14 (2005): Stylistyka i Kożyna - Stylistics and Kozhina
Mariâ P. Kotûrova, Nadežda А. Krasavceva,
Klassifikaciâ v russkih i angliiskih naučnyh tekstah
,
Stylistyka: Tom 3 (1994): Stylistyka porównawcza
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
PDF (Русский)
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Kotûrova, M. P. (1998). Naučnyj tekst i ego celʹnostʹ.
Stylistyka
,
7
, 329–341. Pobrano z https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/s/article/view/4033
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Mariâ P. Kotûrova
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj