Przejdź do banneru
Przejdź do głównej zawartości strony
Przejdź do stopki
Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
English
Język Polski
Русский
Čeština
Slovenčina
Serbian
Bulgarian
Українська
Hrvatski
Deutsch
Français (France)
македонски јазик
Belarusian
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
RECENZENCI
ZASADY PUBLIKOWANIA W POSZCZEGÓLNYCH DZIAŁACH
DLA AUTORÓW
INSTRUKCJA DLA AUTORÓW
PROCES RECENZJI
OŚWIADCZENIE AUTORA
KONTROLA ANTYPLAGIATOWA
DLA RECENZENTÓW
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Opublikowane:
2020-12-20
Tom 29 (2020)
Olʹga Severskaâ, Larisa Selezneva, Èffektivnaâ biznes-kommunikaciâ. „Volʹšebnye tabletki” dlâ delovyh lûdej, Moskva: Èksmo, 2019, 416 s.
Stanisław Gajda
Stylistyka
Dział:
BOOK REVIEWS
https://doi.org/10.25167/Stylistyka29.2020.31
Inne teksty tego samego autora
STANISŁAW GAJDA,
Books Received
,
Stylistyka: Tom 7 (1998): Stylistyka Słowiańska
Stanisław Gajda,
Book Received
,
Stylistyka: Tom 5 (1996): Stylistyka stosowana
STANISŁAW GAJDA,
Book Received
,
Stylistyka: Tom 4 (1995): Tekst i styl - Text and style - Текст и стиль
STANISŁAW GAJDA,
Notes On Contributors
,
Stylistyka: Tom 3 (1994): Stylistyka porównawcza
STANISŁAW GAJDA,
Books Received
,
Stylistyka: Tom 2 (1993): Przemiany stylowe - Стилевые перемены - Changes of Style
Stanisław Gajda,
Notes on Contributors
,
Stylistyka: Tom 9 (2000): Stylistyka czeska
<<
<
1
2
3
4
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
pdf
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Gajda, S. (2020). Olʹga Severskaâ, Larisa Selezneva, Èffektivnaâ biznes-kommunikaciâ. „Volʹšebnye tabletki” dlâ delovyh lûdej, Moskva: Èksmo, 2019, 416 s.
Stylistyka
,
29
, 477–481. https://doi.org/10.25167/Stylistyka29.2020.31
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Stanisław Gajda
https://orcid.org/0000-0002-2288-9723
Afiliacja:
Uniwersytet Opolski Polska
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj